Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

Mai jos gasiti ceea ce consider o perspectiva echilibrata asupra cazului Bodnariu. Autorul este Emanuel Zarnescu, prieten al familiei, care la randul lui locuieste in Norvegia.
Continuati sa suportati familia prin rugaciuni, prin media, prin participare in actiuni, prin scrisori, email-uri si financiar.
In acelasi timp, trebuie sa ne pastram calmul pentru simplul motiv ca noi avem confidenta ca Dumnezeu este in control. Este important sa nu alunecam intr-un extremist absurd care nu este bazat pe factualitate.
Photo Credit: Bob Toma – Facebook

Emanuel - un blog creștin

S-au scris extrem de multe despre Marius si Ruth Bodnariu din diferite motive. Deși m-am apucat de mai multe ori să scriu despre caz, tot de atâtea ori m-am oprit și am preferat să preiau doar anumite informări de pe alte bloguri, din cel puțin două motive. Primul pentru că am fost foarte prins de caz, la propriu, în sensul ca Marius și Ruth au sta cu noi în ultimele trei săptămâni și am preferat să petrecem timpul cu ei decât pe internet, iar în al doilea rând am vrut să văd în ce direcție vor merge lucrurile, atât în mediul online cât și în demersurile legale.

Deși la ora la care scriu aceste rânduri, nu există încă nici un răspuns legal privitor la o soluționare a cazului, totuși, observând direcțiile și discuțiile online simt nevoia să intervin puțin pentru a clarifica anumite chestiuni, pentru că nu imi doresc sub…

View original post 1,766 more words

Leave a comment