Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

Weekendul acesta (Iunie 25-25) este, din nou, un weekend cu multe activitati spirituale la Biserica Philadelphia.

Sambata a avut loc nunta lui Alex Tomuta & Amy Cipcigan. Alex este un tanar foarte talentat si unul dintre dirijorii de fanfara. Amy vine din Charlotte, NC. A fost o nunta binecuvantata si o partasie autentica. Felicitam pe cei doi miri si pe parintii lor.

 Duminica, Iunie 26, Biserica Philadelphia va invita la 2 servicii speciale. De la ora 10:00AM cu noi va fi pastorul George Uiuiu din Ploiesti, Romania.
Seara, de la ora 5:30pm organizam un serviciu de botez. Mesajele for fi prezentate de pastorii Teo Scorte si Florin Cimpean. Botezul va fi oficiat de fratii Pavel Bochian, Cornel Ianchici, Ismael Ilc & Ghita Tise. Va fi o seara speciala. Multumim Domnului pentru candidati si ne rugam pentru ei: Roberta Cacuci, Dustin Chirila, Joselyn Costea, LigiaHanches, Madelina Ilc, Adi Ille. Stephanie Iovescu, Joseph Iovescu, Ruth Pasca, Andrea Sabou, Jonathan Tise, Bianca Tomuta, Daniel Vinesar, Cornelius Vlad.
VACATION BIBLE SCHOOL: In perioada 27-30 Iunie Biserica Philadelphia organizeaza VBS sub coordonarea directorului Scolii Duminicale Radu Zdrentan. Va fi un timp extraordinar pentru toti copiii care participa. O multime de activitati recreative, sportive si spirituale. Rugam toti parintii sa coopereze cu echipa organizatoare in toate aspectele. Multumim echipei si tuturor voluntarilor.
PICNIC: Duminica, Iulie 3, organizam de la ora 10:00AM (CT) un serviciu si picnic la Campusul Bisericii din Michigan. Va rugam sa va inregistrati pentru picnic pentru a ne pregati adecvat pentru numarul de participanti.
Va rugam sa va inscrieti pe lista de voluntari pentru a contribui la buna desfasurare a picnicului.
Biserica ofera toata mancarea, porumb, lebenita si apa.
Invitam fiecare familie sa aduca desertul favorit si alte bauturi racoritoare pentru uzul personal. Veniti cu familiile si prietenii dvs la un timp special de partasie. Va multumim anticipat.
Adresa PhilaCamp este:
34487 69th St.
Bangor, MI 49013
Proiect: Biserica Philadelphia impreuna cu W.I.N.G.S Ministry (Coordonator: Alicia Ilc) organizeaza saptamanal un “Food Pantry”. Astfel, in fiecare Joi seara dupa serviciul divin (ora 9:00PM) oferim alimente si alte produse celor care doresc sa participe. Multumim Aliciei Ilc, Alinei Bretan si echipei de voluntari pentru implicare.
De asemenea, avem nevoie de voluntari care sa ajute cu aranjarea meselor si alimentelor in fiecare joi seara de la ora 7:00PM. Va rugam contactati pe Alicia sau pe Alina.
 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: