Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

Pentru o perioda lunga de timp mass-media norvegiana a pastrat o tacere suspecta fata de abuzurile Barnevernet. Mai mult, presa din Norvegia a fost partenera in crima prin aceasta tacere complice. Indiferent de cate cazuri au existat, indferent de cate proteste au existat, mass-media norvegiana nu a pus intrebari, n-a avut nici o suspiciune jurnalistica, nici o investigare pur gazetareasca, nici urma de responsabilitate deontologica. A evitat programatic sa informeze publicul despre protestele din jurul lumii. Nimic despre distrugerea imaginii Norvegiei in lume si despre calvarul insuportabil al familiilor al caror copii au fost efectiv confiscati de monstruoasa agentie guvernamentala Barnevernet. Norvegienii interesati de astfel de cazuri au inceput sa se informeze pe blogurile romanesti de limba engleza si pe media sociala.

Se pare totusi ca data de 16 Aprilie 2016 a fost un moment de crucial. Magnitudinea protestelor din jurul lumii a fost socanta, asa ca mass-media norvegiana n-a mai putut continua tacerea complice pentru ca ar fi fost absolut ridicola.

Asa ca au inceput sa apara interviuri si articole precum cel de mai jos care include si un video clip de la protestul din Chicago.

http://www.dagbladet.no/2016/04/24/nyheter/innenriks/barnevern/43980309

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: