Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

Conform paginii oficiale a familiei Bodnariu (bodnariufamily.org), Marius si Ruth au avut ocazia, in sfarsit, sa petreaca 3 ore cu toti cei cinci copii. O oaza de bucurie intr-un desert de durere.

Barnevernet face foarte putine concesii si, posibil, aceasta inatlnire este una dintre ele. Probabil Barnevernet crede ca face familiei o favoare familiei permitandu-le sa se intalneasca impreuna pentru 3 ore. Parintii n-au nevoie de “favoruri” de la Barnevernet, ci au nevoie de viata de familie de dinainte care le-a fost confiscata cu cruzime bolsevica de acest monstru cu multe capete.

Cu trei luni in urma, familia Bodnariu era o familie normala, traditionala cu doi parinti si cinci copii, cu bunici in apropriere, o familie care face societatea stabila.

In doar trei luni, statul a destabilizat aceasta familie si a transformat-o intro familie nucleara, atomizata, dezintegrata. Au invatat termeni noi: parinti naturali, drepturi parentale, parinti surogati, foster parents (parinti vitregi), drepturi superioare ale copilului, etc. In trei luni s-a schimbat totul. Si dupa reunirea permanenta a familiei, situatia nu va mai fi exact ca inainte din cauza acestei dramei.

Prin dezintegrarea familiei, de fapt, societatea se auto-distruge!

Prin proteste si presiuni ajutam nu doar familia Bodnariu, ci si salvam Norvegia de la auto-distrugere. Salvati Norvegia!

Mai jos gasiti comunicatul oficial al familiei Bodnariu despre ultima intalnire a parintilor cu cei cinci copii.

Familia Bodnariu, din nou împreună, doar pentru trei ore / The Bodnariu family, together again, for only three hours (Bilingual)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: