Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

Azi am fost in direct la CredoTV cu pastorii Cristian Ionescu si Luigi Mitoi. Prin skype a participat si fratele lui Marius Bodnariu, pastorul Daniel Bodnariu din Bucuresti. Cea mai dramatica participare insa a fost cea prin telefon a lui Marius si Ruth.

Sunt ravasit de drama acestui caz. Cum mai traiesc oamenii acestia? Mai pot dormi noaptea? Mai pot functiona ziua? Mai pot rezista torturii emotionale, psihice si spirituale la care-i supune Barnvernet?

Incerc sa ma pun in papucii lui Marius si nu pot sa-mi imaginez ce-as face. Dintre toate slujbele pe care le-am indeplinit sau le indeplinesc, cea mai inaltatoare este slujba de tata. Puteti sa ma atacati pe mine, lucrarea ce o fac, puteti sa ma raniti, sa-mi luati tot, dar nu-mi luati copiii!

Este clar ca Barnevernet are o strategie malefica in confiscarea copiilor din mediul lor natural.

Dar acum, Barnevernet se confrunta cu o situatie noua. Timpul a fost folosit ca un aliat al odioasei agenti. Trecerea timpului ii face pe parinti sa se obisnuiasca cu idea si cu absenta copiilor, iar pe copii ii face sa uite de caldura de-a acasa, de dragostea parintilor, de patura aceea care aduce cea mai mare caldura, de perna pe care gasesti somnul cel mai dulce si de jucaria favorita care este intotdeauna la indemana. “Ochii care nu se vad se uita”, isi spune Barnvernet, folosind un proverb romanesc. A mizat pe faptul ca protestele in timp se vor diminua si disipa, iar in cele din urma malefica Barnevernet va avea dreptate.

Aici este un calcul gresit. In acest caz, timpul devine dusmanul Barnevernet si aliatul familiei Bodnariu. In loc ca timpul sa tempereze eforturile, sa diminueze pasiunea si energia, se intampla exact invers. Timpul a facut ca orice scanteie sa devina o flacara, si energia s-a transmis de la familie, la credinciosi, la comunitati si biserici, la politicieni si jurnalisti si protestul devine din ce in mai mare. Cu cat trece timpul imaginea Barnevernet-ului si a Norvegiei devine tot mai negativa pe plan international.

De la manifestatii timide s-a ajuns la manifestatii de 10,000 de oameni cum a fost cea de azi de la Oradea (poza de la Norway Return the children to Bodnariu family facebook page)

Imaginati-va 100,000 de oameni demonstrand pasnic pe data de 16 Aprilei in diferite orase ale lumii in favoarea familiei Bodnariu si inevitabil, impotriva Norvegiei si Barnevernet.

Barnevernet, hurry up to return the children to the Bodnariu family! Time is not in your favor.

Comments on: "10,000 de oameni la Oradea demonstreaza ca timpul este dusmanul Barnevernet!" (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: