Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

M-am intors de la Washington cu sentimentul ca ceva important se intampla in sanul miscarii penticostale. La radacinile ei colective miscarea penticostala iese din inertie, parca se trezeste dintr-o motaiala comfortabila. Ceasul desteptator nu este necesarmente o practica penticostala, ci o valoare universala: FAMILIA.

In 1992, pe cand eram student la ITP, un american – care prin providenta divina urma sa-mi devina ca un tata spiritual – numea miscarea penticostala romana “uriasul adormit” (sigur, se referea atunci in special la misiunea mondiala).

Iata ca acest “urias” se trezeste in aceste zile si actioneaza unitar in favoarea familiei Bodnariu. De la Bucuresti la Washington, de la Londra la Madrid, de la Oslo la Cluj, crestinii penticostali (care din rea credinta sau ingnoranta crasa sunt numiti sectanti in media romaneasca) au infruntat vremea neprielnica, presiunile, neobisnuinta cu manifestatii publice, au cheltuit resursele proprii, si-au luat liber de la serviciu sau business si au calatorit mii de mile pentru a face o declaratie clara, puternica, fara echivoc despre importanta familiei.

Am vazut durerea familiei, a bunicilor nascuta din drama acestor copilasi separati cu sadism de parinti, de dragostea si caldura inimii lor.

In solidaritate cu aceasta familie, “uriasul adormit” se trezeste. Trebuie sa fim atenti insa, sa nu cadem din nou in amorteala, ci sa continuam lupta pana cand copiii se intorc in sanul familiei.

Poza cu familia Bodnariu:

Comments on: "“Uriasul adormit” se trezeste" (3)

  1. Se pare ca nu numai penticostalii se trezesc ci si baptistii si toti crestini adevarati!

  2. […] The fight has just began! Just watch this movement intensify over time! A pastor referred to the Romanian Pentecostal church as the “sleeping giant” who has awakened. […]

  3. […] The fight has just began! Just watch this movement intensify over time! A pastor referred to the Romanian Pentecostal church as the “sleeping giant” who has awakened. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: