Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

Asa cum  deja stiti, pe data de Ianuarie 8, 2016, intre orele 9:30AM-1:30PM va avea loc o manifestatie de suport pentru familia Bodnariu in fata Ambasadei Norvegiei din Washington, DC.

Impreuna cu cativa lideri ai bisericii si un grup de membri,Ca vom calatori la Washington pentru a exprima solidaritatea noastra fata de familie si protestul nostru impotriva Barnevernet. Am dat ocazia celor care au dorit, sa fie intr-o poza de sustinere:

Ca biserica, suntem intr-o perioada de 21 de zile de post si rugaciune, Ianuarie 2-22, 2016, cu tema “Pocainta activeaza Promisiunea”. Va invitam sa va rugati impreuna cu noi pentru familia Bodnariu.

 

Locul manifestatiei:

ROYAL NORWEGIAN EMBASSY 2720 34th Street NW, Washington, DC 20008

Hotelul contractat pentru eveniment este:

The Westin Crystal City

1800 Jefferson Davis Hwy, Arlington, VA 22202, (703) 486-1111

Din nefericire, se pare ca hotelul este aproape “sold-out” si nu mai sunt camere la rata initiala.

Aici sunt cateva informatii utile presentate de pastorul Cristi Ionescu:”

“Câteva detalii importante pentru participanți (vă rugăm share și forward aceste informații prin social media și email, sau comunicați direct tuturor celor ce vor veni la protest):

  1. E posibil să plouă! Nu aduceți umbrele, nu funcționează bine la o mulțime de oameni care stau aproape unii de alții. Cumpărați pelerine de ploaie cu glugă (sunt foarte accesibile și ieftine, cred că le puteți procura și la Home Depot).
  2. Îmbrăcați-vă gros! Chiar dacă nu se anunță ger (în jur de 50 F nu e deloc rău), faptul că vom sta acolo câteva ceasuri bune s-ar putea să devină o problemă pentru unii.
  3. NU ADUCEȚI PLANCARDE ȘI AFIȘE! Le vom aduce noi din Chicago!
  4. Fiți punctuali! Absolut toți participanții TREBUIE să fie prezenți la locul demonstrației (Ambasada Norvegiei din Washington DC) între 9-9:30 AM, nu mai devreme dar nici mai târziu! FOARTE IMPORTANT!
  5. Vor fi oameni de ordine care vor îndruma pe participanți la locurile lor. Nu formați grupuri de discuții și nu purtați discuții pe timpul demonstrației! NU SUNTEM ACOLO PENTRU REUNIUNI ȘI NU PARTICIPĂM LA UN EVENIMENT DE SOCIALIZARE! Scopul este să susținem familia Bodnariu în încercarea grea prin care trec. Vă asigur că tot ce facem va fi urmărit cu atenție din interiorul ambasadei și nu numai. Noi NU suntem o armată de mercenari angajați de cineva să le susținem cauza, așa cum se întâmplă cu multe demonstrații de protest, ci o familie spirituală care a cheltuit și depus eforturi uriașe din compasiune și pentru că din toată inima credem în cauza familiei Bodnariu! Aceasta va trebui să se vadă!”

Comments on: "Veniti cu noi la Washington, DC sa suportam familia Bodnariu" (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: