Un Blog despre spiritualitatea si etosul evanghelic

In data de Ianuarie 8, 2016 intre orele 9:30am-1:30pm o sa fiu in Washington, in fata Ambasadei Norvegiei, ocupand acel spatiu cu protestul meu fizic impotriva abuzurilor BARNEVERNET si in favoarea familiei Marius si Ruth Bodnariu.

N-am participat niciodata la adunari de adulare la adresa lui Ceausescu, dar am participat la cateva proteste pe care in tineretea mea le-am considerat radicale.

In Decembrie, 1989, soldat fiind in Timisoara, am folosit permisia pe care am primit-o de sarbatori sa particip la revolutia din Timisoara. Atunci la 19 ani nu am calculat riscul participarii mele la primele miscari populare din prima zi a revolutiei. In curajul meu nebun, nu m-a interesat ca puteam ajunge la curtea martiala pentru tradare, ci visul nebunesc al unei Romanii libere de cancerul ateismului, populismului, totalitarismului si servilismului stupid.

In primavara lui 1990, am organizat protestul soldatilor romani in Piata Sfatului din Brasov impotriva FSN-ului, din nou cu riscul si amenintarea Curtii Martiale. Mai tarziu, in acei ani de adolescenta a democratiei romanesti am fost de nenumarate ori in Piata Universitatii unde a avut loc “Golaniada” regimului Iliescu.

In spiritul meu non-conformist, am protestat mai mereu fata de ceva sau cineva.

A venit insa din nou momentul sa ies in strada.

In primul rand, pentru a ma indentifica cu familia Bodnariu ca tata. Nu pot sa-mi imaginez ca copiii nostri de 13 si 12 ani sa fie rapiti miseleste de o agentie corupta si comunista care pretinde ca poate fi un tata mai bun ca mine. Nu pot sa accept ca un agent brutal fara gen poate fi un tata mai bun ca mine si o mama mai buna ca sotia mea. Cunosc familia Bodnariu de 25 de ani si nu pot sa accept ca aceasta struto-camila care este Barnevernet isi permite sa distruga o familie, sa priveze acesti copii de copilarie si parinti,  sa distruga legatura genetica a acestor copii pe baza unor motive puerile.

Ies in strada ca sa fiu solidar cu crestinii care au protestat deja in Bucuresti si Madrid sau in alte orase. E vremea dragi crestini sa “luptati pentru fratii vostri, pentru fiii vostrii si fetele voastre, pentru nevestele vostre si pentru casele voastre!” (Neemia 4:15).

Ies in strada sa transmit in felul acesta Presedintelui Iohannis care ramane surd la strigatul unei familii de romani si al copiilor lor, ca presedintele trebuie sa fie si presedintele copiilor romani oriunde ar trai, chiar daca dansul nu are copii.  Vrem sa-i re-amimtim Domnului Iohannis ca a fost ales presedinte in ciuda pronosticurilor si sondajelelor, cu aportul spectaculos al diasporei (inclusiv a familiei Bodnariu) si a generatiei facebook. Cred ca daca Presedintele Cehiei a putut sa vorbeasca in favoarea familiilor cehe abuzate de Barnevernet, poate vorbi si Presedintele Romaniei. Tacerea nu este de aur acum, ci are un cost usturator. Domnul Presedinte este protestant si este constient ca  Protestantismul a nascut conceptul responsabilitatii si libertatii individului in raport cu opresiunea institutionalizata fie in Biserica sau in guvern. Asta a invatat la Sibiu sau la Beclean (unde si-a petrecut verile copilariei). Noi nu avem doar dreptul sa ne rugam pentru Excelenta sa si sa-l alegem, ci avem si dreptul de a fi reprezentati. Daca nu, vor veni iarasi alegeri!

Acelasi lucru este valabil si pentru Domnul Prim Ministru Ciolos. Familia Bodnariu trebuie reprezentata de guvernul Romaniei in numele tuturor familiilor noastre. Speram ca nu avem aici discriminare guvernamentala datorita faptului ca familia Bodnariu este penticostala. De fapt, din cate stiu, o buna parte din familia extinsa a domnului prim ministru este de asemenea penticostala, la unii fiindu-le pastor in trecut. Oameni faini.  Sper ca anii petrecuti prin institutiile europene n-au extirpat valorile crestine profunde pe care le-a primit in familia Ciolos si nu le-au inlocuit cu inteligenta artificiala a secularismului, ateismului si neo-paganismului european.

Ies in strada sa comunic Norvegiei ca sunt indignat de neo-comunismul pagan care a cuprins constiinta colectiva a acestei natiuni. Vreau sa strig raspicat ca prin institutii precum Barnevernet Norvegia creeaza o societate orweliana, un statism neo-pagan in care individul nu mai are nici  un drept inalienabil, iar copiii sunt sacrificati pe altarele oculte ale noii ordini mondiale. Vreau sa comunic Norvegiei ca de aici din America, in ciuda faptului ca vrea sa fie exagerat de progresista si umanista, se vede tot mai bigota, nerepectand dreptul la inchinare si la identitate culturala si etnica. Vreau sa le comunic norvegienilor care se inchina statului, bogatiilor lui si beneficiilor pe care le primesc ca o sa ajunga niste mari fraieri, controlati si opresati mai rau decat eram noi romanii de securitate pe vremuri.

The Norwegian Ambassador's residence in Washington, D.C.

Ies in strada sa somez odioasa agentie neo-fascista Barnevernet sa redea copiilor Bodnariu copilaria, sa opreasca abuzul si violenta psihica si emotionala impotriva acestor inocenti, sa redea parintilor demnitatea si fericirea prin inapoierea imediata a copiilor!

In final ies in strada sa proclam ca avem un Dumnezeu a carui putere “este atat de mare incat nimic nu poate sta in fata ei”!

Daca simti la fel, te invit sa iesi in strada cu mine!

Comments on: "De ce ma duc la Wahington sa protestez in favoarea Familiei Bodnariu?" (6)

 1. The children belong to the family! Support them!

 2. Maria Deac said:

  Ma numesc ,Maria Deac locuiesc in Phoenix Arizona,sint profound indurerata,pt iubita fam.Botnariu,pentru copilasii care sufera…..am 63 de ani, acum 3 ani a Trebuit ,,sa aduc acasa 2 nepoti, luati de Protectia….,Copilului,dupa un an greu ,,,cu procese la tribunal,pentru ,2copii ,in doua perioade nu in acelasi timp, a Trebuit sa,I adopt pe amindoi, ca sa nu I desparta,sau sai adopteze,homosexuslii, dar sa intors mama, ,,,,,,are sanse, sai is inapoi,,de ce nu are sansa fam,Botnariu?sint alaturi,cu rugaciune,si strigat catreDomnul solidaritate fbook.cit pot eu la virsta mea,

 3. Reblogged this on .

 4. Sint Artemiza din Australia
  Am urmarit cazul fam. Botnariu din aproape.
  Norvegia a devenit o tara fara frica de Dumnezeu si fara simt fata de umanitate si de ce simte fiecare.
  Suferinta emotionala care leo face la copìi e nereparabila. Sint niste criminali pe care Dumnezeu ii va judeca.
  Ma rog ca bunul Dumnezeu sa le dea putere la parinti si sa lucreze …ca El e Suveranul si Domnul Domnilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: